Wijzigingen op de Astra 3 satelliet - Satelliet.be
Menu
0
Gratis levering vanaf 450€
Levering via Bpost
25 jaar ervaring
Ook uw satellietgroothandel
13Aug2024
Wijzigingen op de Astra 3 satelliet

Wijzigingen op de Astra 3 satelliet

Door: © 2024 Canal+ Luxembourg S. à r.l.Reacties: 0

Op 18 september 2024 schakelt het signaal van Astra 3B over naar Astra 3C. Deze verandering is noodzakelijk om de stabiliteit en continuïteit van het satellietsignaal in de toekomst te waarborgen. Het is daarom belangrijk om vooraf te controleren of je na deze datum nog steeds goed signaal ontvangt.

Als je je buiten België bevindt, kun je dit eenvoudig testen door je televisie nu op kanaal 288 (RTL Télé Lëtzebuerg) te zetten. Zo weet je zeker dat je na de omschakeling zonder problemen kunt blijven kijken.

Ben je op Tenerife, Cyprus of ergens anders buiten het nieuwe ontvangstgebied?

Bekijk dan op de onderstaande kaart of het signaal jouw locatie nog steeds bereikt. Houd er rekening mee dat het signaal van Astra 3C in de Canarische Eilanden of Cyprus mogelijk heel moeilijk te ontvangen is.

 

Hier kun je zien wanneer elke zender overstapt naar het nieuwe ontvangstgebied. Zo ben je goed op de hoogte van de geplande wijzigingen en weet je precies wanneer je favoriete zenders beschikbaar blijven in het nieuwe gebied. 

Het ontvangstgebied kan voor sommige zenders anders zijn dan je gewend bent. Wil je meer weten? Klik dan hier voor extra informatie.

Hoe kan ik verder kijken via de
TV VLAANDEREN applicatie?

Heb je al een satellietabonnement bij TV VLAANDEREN? Dan kun je hier eenvoudig de optie Live TV activeren. Met Live TV kun je via internet met de TV VLAANDEREN-app al je favoriete zenders en series blijven volgen.

Als je hoofdverblijf in België is en je kunt volgens de nieuwe satellietvoetenafdruk geen tv-signaal meer ontvangen in je regio in het buitenland, kun je kiezen voor App TV. Hiermee kijk je overal je favoriete tv-zenders en content! Bekijk hier onze App TV-formules. App TV biedt alles van TV in één app en de activatie is snel, eenvoudig en opzegbaar!

Opgelet: Indien je e-mailadres reeds gekend is kan je enkel App TV registreren via een nieuw, uniek e-mailadres.

Als je met de TV VLAANDEREN-applicatie op je tv wilt kijken binnen de EU, volg dan deze stappen:

1. Controleer je Abonnement

Zorg ervoor dat je een geldig TV VLAANDEREN-abonnement hebt dat de mogelijkheid biedt om via de app te streamen.

2. App Installeren

  • Voor Smart TV’s: Zoek naar de TV VLAANDEREN-app in de app store van je Smart TV (zoals de Samsung App Store of LG Content Store) en installeer deze.
  • Voor Streaming Apparaten: Installeer de app op een streamingapparaat zoals Apple TV, Amazon Fire TV, Androit tv Mediaspelers of Google Chromecast. Dit doe je via de respectieve app store op je apparaat.

3. Inloggen

Open de TV VLAANDEREN-app op je tv en log in met je TV VLAANDEREN-accountgegevens.

4. Verbinden met Internet

Zorg ervoor dat je tv of streamingapparaat verbonden is met een internetverbinding. Dit kan via Wi-Fi of een bekabelde verbinding.

5. Kijken via de App

Zoek binnen de app naar je favoriete zenders en programma’s en begin met kijken.

6. Gebruik van App TV (indien nodig)

  • Als je geen directe toegang hebt via je tv, kun je een apparaat zoals een Chromecast gebruiken om de content van je smartphone of tablet naar je tv te casten.  Let op: het is belangrijk om steeds je App Store regio op jouw account in België gevestigd te hebben om onze TV VLAANDEREN applicatie te kunnen downloaden!

Ondersteunde mediaspelers:

• Chromecast Google TV 4K (2020)
• Chromecast Google TV HD (2022)
• Apple TV HD (2015)
• Apple TV 4K (1st generation, 2017)
• Apple TV 4k (2nd generation, 2021)
• Apple TV 4k (3rd generaon 2022)
• Amazon Fire TV Stick (Fire OS6 of hoger)
• Android TV Mediaspelers

 

 

 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €450,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.