Stap in de toekomst van reizen met 4G – de volgende generatie van mobiele connectiviteit voor camper - Satelliet.be
Menu
0
Gratis levering vanaf 450€
Levering via Bpost
25 jaar ervaring
Ook uw satellietgroothandel
14Jun2024
Stap in de toekomst van reizen met 4G – de volgende generatie van mobiele connectiviteit voor campers!

Stap in de toekomst van reizen met 4G – de volgende generatie van mobiele connectiviteit voor campers!

Door: Satelliet.beReacties: 0

Avtex AMR104X 

Reizen met de camper biedt een ongeëvenaard gevoel van vrijheid en avontuur. Of u nu de rust van de natuur zoekt of nieuwe steden wilt ontdekken, een betrouwbare internetverbinding is essentieel om onderweg verbonden te blijven. Daarom presenteren wij met trots de nieuwste mobiele internetoplossing speciaal voor campers: 4G. Laten we eens kijken hoe 4G uw reiservaring kan verbeteren en u onderweg in contact kan houden met de wereld.

Productomschrijving

Stream, surf en deel met de nieuwe Avtex AMR104X-kit. Deze bestaat uit een supersnelle Categorie 6-router en een nieuwe omnidirectionele MIMO-antenne (4 elementen, 5G-compatibel). Net als de Smart TV's is de router speciaal ontworpen voor gebruik onderweg. De AMR104X is perfect voor vrijetijdsgebruik en voldoet aan strenge automotive normen (E-mark).

De AMR104X-router heeft Dual Sim-functionaliteit en een 2,8-inch kleurenscherm waarop je gemakkelijk de status kunt aflezen, zoals signaalsterkte, provider en dataverbruik. Om batterij te besparen, heeft de router een aan/uit-schakelaar waarmee je hem volledig kunt uitschakelen als je hem niet gebruikt.

 

De router werkt met elk netwerk en helpt roamingkosten te beperken door de keuze tussen LTE en Wi-Fi (indien beschikbaar) te bieden.

De omnidirectionele MIMO-antenne gebruikt de nieuwste technologie voor optimale ondersteuning van 3G, 4G en 5G.

De Voordelen van 4G voor Campers

1. Hogere Snelheden

Een van de grootste voordelen van 4G is de snelheid. Met downloadsnelheden tot 100 Mbps en uploadsnelheden tot 50 Mbps kunt u gemakkelijk HD-video's streamen, grote bestanden downloaden, en videobellen zonder haperingen. Dit betekent dat u onderweg dezelfde snelle internetervaring kunt hebben als thuis.

2. Lagere Latentie

Lagere latentie is belangrijk voor activiteiten die een snelle respons vereisen, zoals videovergaderen of online gaming. 4G vermindert de latentie aanzienlijk in vergelijking met 3G, wat resulteert in een soepelere en meer responsieve ervaring.

3. Betrouwbare Verbindingen op Afgelegen Locaties

4G-netwerken zijn ontworpen om beter om te gaan met hoge gebruikersdichtheid en bieden vaak betere dekking in afgelegen gebieden dan oudere netwerken. Dit betekent dat u zelfs op de meest afgelegen campings of tijdens lange ritten in de wildernis een betrouwbare internetverbinding kunt hebben.

Hoe Werkt 4G?

4G maakt gebruik van een technologie genaamd LTE (Long Term Evolution), die efficiëntere dataoverdracht mogelijk maakt. LTE gebruikt bredere frequentiebanden en geavanceerde antennetechnieken om hogere snelheden en een stabielere verbinding te bieden. Dit maakt 4G ideaal voor zowel stedelijke als landelijke gebieden.

Toepassingen van 4G in de Camper

1. Mobiel Werken

Voor diegenen die onderweg willen werken, biedt 4G de flexibiliteit die nodig is voor een mobiele werkplek. U kunt videoconferenties houden, grote bestanden verzenden en cloudgebaseerde samenwerkingshulpmiddelen gebruiken zonder problemen.

2. Entertainment

Van het streamen van uw favoriete series en films tot online gaming, 4G zorgt ervoor dat uw entertainmentervaring ononderbroken en van hoge kwaliteit is, zelfs midden in de natuur.

3. Navigatie en Veiligheid

Met een betrouwbare 4G-verbinding kunt u altijd up-to-date navigatie-apps gebruiken, verkeersinformatie ontvangen en noodoproepen doen als dat nodig is. Dit verhoogt uw veiligheid en gemoedsrust tijdens het reizen.

Conclusie

De introductie van 4G als mobiele internetoplossing voor campers markeert een belangrijke stap voorwaarts in het verbeteren van uw reiservaring. Met zijn hoge snelheden, lage latentie en verbeterde betrouwbaarheid biedt 4G een superieure gebruikerservaring die perfect aansluit bij de behoeften van moderne reizigers. Of u nu werkt, speelt of gewoon verbonden wilt blijven, 4G is de ideale partner voor uw camperavonturen.

Neem De Stap Naar 4G

Bent u klaar om de voordelen van 4G zelf te ervaren tijdens uw camperreizen? Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u uw camper kunt upgraden naar een 4G-verbinding en begin vandaag nog met genieten van snellere, betrouwbaardere mobiele internetverbindingen.

Stap in de toekomst van reizen met 4G – de volgende generatie van mobiele connectiviteit voor campers!

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €450,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.